beautifoolPictures.com

By: Beautifool Pictures Resources

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 20-Dec-2008 05:36 Email | Share | | Bookmark
TEMPAHAN KAD KAHWIN ( CUSTOM DESIGN )

Kami menawarkan perkhidmatan tempahan kad kahwin. Design lain dari yang lain. Dan kami juga memnyediakan kad kahwin 'ready made'. Pelbagai sample yang boleh anda pilih. Jika anda mempunyai design sendiri, kami boleh design mengikut pilihan anda.

Jika berminat, anda boleh menghubungi kami ditalian tertera.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REKAAN GRAFIK UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN

Beautifool Pictures Resources SA0110090-K
232A-Tingkat 1, Depan Masjid, Jalan Besar Pekan Kapar,
42200 Klang. Selangor.

TEL : SHARK, 019 2457077
YM : shahsaputra
EMAIL : shahsaputra@gmail.com
MYSPACE : www.myspace.com/mrsharkspace
FOTOPAGES : http://beautyfoolpic.fotopages.com


Saturday, 20-Dec-2008 05:30 Email | Share | | Bookmark
HARGA PAKEJ FOTO PERKAHWINAN TAHUN 2008/2009

Ini harga pakej foto untuk tahun 2008/09 so sapa2 yg nk booking, bleh contact. Kami antara profesional photographer. Berpengalaman dan banyak job2 yg kami dapat sama ada disekitar lembah klang mahupun luar kawasan.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REKAAN GRAFIK UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN

Beautifool Pictures Resources SA0110090-K
232A-Tingkat 1, Depan Masjid, Jalan Besar Pekan Kapar,
42200 Klang. Selangor.

TEL : SHARK, 019 2457077
YM : shahsaputra
EMAIL : shahsaputra@gmail.com
MYSPACE : www.myspace.com/mrsharkspace
FOTOPAGES : http://beautyfoolpic.fotopages.com


Saturday, 20-Dec-2008 05:25 Email | Share | | Bookmark
EITA & FAIZAL

 
 
 
View all 5 photos...
IETA & FAIZAL



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REKAAN GRAFIK UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN

Beautifool Pictures Resources SA0110090-K
232A-Tingkat 1, Depan Masjid, Jalan Besar Pekan Kapar,
42200 Klang. Selangor.

TEL : SHARK, 019 2457077
YM : shahsaputra
EMAIL : shahsaputra@gmail.com
MYSPACE : www.myspace.com/mrsharkspace
FOTOPAGES : http://beautyfoolpic.fotopages.com


Saturday, 20-Dec-2008 05:16 Email | Share | | Bookmark
YAN & HAIRIN

 
 
 
View all 5 photos...
YAN & HAIRIN



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REKAAN GRAFIK UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN

Beautifool Pictures Resources SA0110090-K
232A-Tingkat 1, Depan Masjid, Jalan Besar Pekan Kapar,
42200 Klang. Selangor.

TEL : SHARK, 019 2457077
YM : shahsaputra
EMAIL : shahsaputra@gmail.com
MYSPACE : www.myspace.com/mrsharkspace
FOTOPAGES : http://beautyfoolpic.fotopages.com


Friday, 7-Nov-2008 12:32 Email | Share | | Bookmark
HAMUDI & IZWANI

 
 
 
View all 6 photos...
HAMUDI & IZWANI

Ni pengantin dari Kedah. Mereka pun sama, bagi cd pastu aku jadikan kenangan terindah untuk diorang.Gambar ni baru gak siap. Bila dah siap, custom ni akan diposkan ke Kedah. Harap-harap diorang dah terima lah.hehe...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REKAAN GRAFIK UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN

beautyfoolPictures
232A-Tingkat 1, Depan Masjid, Jalan Besar Pekan Kapar,
42200 Klang. Selangor.

TEL : SHARK, 019 2457077
YM : shahsaputra
EMAIL : shahsaputra@gmail.com
MYSPACE : www.myspace.com/mrsharkspace
FOTOPAGES : http://beautyfoolpic.fotopages.com


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net